Boot system

Het Open-Chassis is het kenmerkende onderdeel van de Apex Ski Boot. Het unieke ontwerp dat aanpasbare flex aanbiedt die onafhankelijk is van de pasvorm, samen met superieure stabiliteit en nauwkeurige kantcontrole.

De stijfheid van het Chassis en de Manchet zorgen voor een directe verbinding met uw ski’s, waardoor goede kantendruk kan uitoefenen. Hierdoor kunt u optimaal de ski besturen.
De verhoging van de hak en een kleine hak onder de Walkable Boot, krijg je een ideale ‘carve-skihouding’ zonder dat je been naar voren wordt geflext. Waardoor je met een hoge wreef geen druk onder je voet krijgt. Bij een platte voet/ ingezakte voet minder last van enkelpijn hebt. Hierdoor is de bloedsomloop veel beter in je voeten, dus geen koude voeten meer!

Open-chassis

Walkable boot

De Apex ‘Walkable Support Boot‘ biedt comfort en warmte waarop je de hele dag kan skiën zonder pijn.

De Walkable boot is scheidbaar van de Open-Chassis, waardoor er comfortabel en gemakkelijk gelopen kan worden. Door de BOA kan de veter, dan wel de staaldraad, zeer nauwkeurig de skischoen naar wens aandraaien. Ook verzorgt de BOA ervoor dat je makkelijke en ruime instap heb.

 

Gecombineerd met de Walkable Boot, zorgt de voering voor warmte, comfort en goede ondersteuning tijdens het skiën.
Maar om uw ski ervaring nog beter te optimaliseren, raden wij aan om gebruik te maken van een op maat gemaakt voetzooltje.

 

 

De voering

Gepersonaliseerde voetzool

Volgens Winterwatersport Van der Laan is een gepersonaliseerd voetzooltje voor in de skischoen het belangrijkste onderdeel bij het kopen van een nieuwe skischoen. 

Het voetzooltje wordt op maat gemaakt in de houding zoals u skiet, hierdoor kunt u de druk vanuit uw voeten goed doorvoeren naar uw ski, waardoor skiën comfortabeler en met meer gevoel de skies bedient kunnen worden!

Bij Winterwatersport Van der Laan raden wij u dan ook aan om een gepersonaliseerd voetzooltje te laten maken tijdens het kopen van de Apex ski boots!

Schuiven naar boven
Translate »
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen wij u ergens mee helpen?