FAQ

Welk model Apex is het best voor mij?

Bij Apex hebben wij een perfect model voor elk type skiër, van Big Mountain tot Casual boots. Onze laarzen zijn ontworpen om buitengewoon comfortabel te zijn maar ook zorgen voor een goede performance en er ook nog eens goed uit te zien.

2017 – 2018 Ski Boots:

2016 – 2017 Ski Boots:

MODEL SCHOEN; TYPE SKIËR; MODEL SCHOEN; TRI-LEVEL FLEX RATING;
XP Series: XP & XP-L Advanced / Expert Skiër XP Advanced / Expert Skiër
HP Series: HP & HP-L Intermediate / Advanced Skiër MC-X Intermadiate / Advanced Skiër
MC-2 Intermadiate / Advanced Skiër
ML-3 All Skiër types


Is het mogelijk om met de Apex Ski Boots te snowboarden?

Ja het is mogelijk om met de schoen van Apex te snowboarden. De schoenen zitten wel in het stijvere segment van de snowboard schoenen, hierdoor presteren ze zeer goed en zo genieten de skiërs die ook van snowboarden houden van deze schoen.


Is het mogelijk om de schoen en het chassis los van elkaar te kopen?

Apex wordt alleen als set verkocht. Het is niet mogelijk om ze los te verkrijgen. De schoen is namelijk ontworpen voor het chassis en is daarom zo comfortabel. De schoenen zijn niet gemaakt om samen te werken met andere schoenen die gemaakt en gebouwd zijn door andere merken.


Kun je de verwarmbaren binnenschoenen los verkrijgen?


De binnenschoenen verkopen wij niet los.

Bewaren


Is het mogelijk om de binnenschoen te verwarmen?

Ja het is mogelijk om de binnenschoen te verwarmen en deze naar de voet te vormen. Zo wordt er een perfecte pasvorm voor uw voeten gemaakt. Wanneer de binnenschoen verwarmt wordt kunnen er vele problemen aan de voeten worden verholpen. Het verwarmen van de schoenen kan er ook voor zorgen dat er in de lengte en breedte zo nodig iets meer ruimte vrij komt.


Hoe werkt de verstelbare flex-arm om de hoek van de schoen in te stellen?

 

Apex tool Flexarm

Met de verstelbare flex-arm kunt u de voorover liggende leuning van uw Apex Ski Boot aanpassen in 4 verschillende standen; 10°, 12°, 14° of 16°. Het gereedschap wat u nodig hebt om deze aanpassing te doen zit bij elk paar Apex inbegrepen. Voor de instructievideo klik hier! De video heet; Forward Lean Adjustment Guide en wordt als 11de video weergegeven.


 

Bewaren

Bewaren

Schuiven naar boven
Translate »
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen wij u ergens mee helpen?